نفوذی که امروز رهبری از آن حرف می‌زنند تبدیل به استراتژی شده نه تاکتیک/ بومی سازی تجهیزات پزشکی و دارویی باید در اولویت‌های پزشکی قرار گیرد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: مسئله بومی سازی تجهیزات پزشک و دارویی مسئله مهم بعدی است که جامعه پزشکی باید آن را مورد توجه قرار دهد. هم اکنون در کشور از لحاظ جنبه‌های صنعتی پزشکی ظرفیت آن وجود دارد که بتوان تجهیزات پزشکی را بومی سازی کرد از نظر من تولید بومی را مصرف کنیم خیلی بهتر از استفاده از تولید خارجی است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در دومین نشست هم اندیشی اساتید بسیجی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور که امروز در تالار خلیج فارس باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد در خصوص جایگاه بسیجیان جامعه پزشکان کشور گفت: نقش و حضور جامعه پزشکی از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون بسیار پرشکوه و غرور آفرین بوده است و امروز نیز در عرصه مقاومت در غرب آسیا این افتخار دو چندان گشته است. در سال گذشته حدود ۲۵۰ نفر از جامعه پزشکی ما توفیق داشتند در جبهه‌های مقاومت اسلامی حضور پیدا کنند و در آن شرایط سخت تروریستی هم به این منافع کمک رسانی کنند و هم به مردمی که مظلومانه زیر بمباران وحشیانه‌ترین کشتار تاریخ قرار گرفته‌اند که چندی پیش فاجعه آمیز‌ترین آن را در بمباران بیمارستان قندوز افغانستان با کشته شدن یک باره ۲۵۰ کودک، زن و بیمار شاهد بودیم.

 

وی ادامه داد: این در حالی است که کشته شدن هزاران کودک در یمن و یا قتل عام ۲۵۰ مریض و بیمار در یک بیمارستان در سکوت رسانه‌ای مدعیان حقوق بشر قرار می‌گیرد و در مقابلش درگیری یک مجرم با یک پلیس ماه‌ها در صدر اخبار رسانه‌ای آن‌ها قرار می‌گیرد و در همه جوامع بین المللی مطرح می‌شود.

 

سردار نقدی با اشاره به اینکه ما به مقاومت بسیج پزشکی کشور دلخوشیم تصریح کرد: این مقاومت تاکنون جواب داده است و به این خاطر است که امروز دشمن به استراتژی نفوذ روی آورده است بعضی می‌گویند نفوذ از اول انقلاب بوده بنابراین شاید مطرح کردن دوباره آن گویای یک مسئله جدید و یا سو استفاده جناحی خاصی از این واژه باشد اما باید بگویم که نفوذ از ابتدای آغاز انقلاب اسلامی بوده و هست اما نفوذ دیروز تاکتیکی و نفوذ امروز تبدیل به یک استراتژی شده است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در خصوص اظهارات خود خاطر نشان کرد: امروز که ولایت فقیه از مسئله نفوذ صحبت می‌کند نفوذ به یک استراتژی برای دشمن تبدیل شده است و رژیم منحوس ایالات متحده آمریکا طی ۳۰ سال عمر انقلاب اسلامی با راهکارهای مختلفی از جمله در سال‌های اول با کودتا و ترور پس از آن با هشت سال جنگ نظامی و پس از آن روی آوردن به استراتژی جنگ فرهنگی قصد سرنگونی این انقلاب را داشت.

 

سردار نقدی یادآور شد: آمریکا در سال ۷۸ خواست میوه نفوذ خود در کشور را بچیند و آن فتنه را راه انداخت اما مردم بسیجی ما در ۲۳ تیر آن را شکست دادند. پس از آن آمریکا سعی کرد با پررنگ کردن محور سیاسی در جنگ نرم اهرم‌های جدیدی را به کار گیرد و با روی کار آمدن ابزارهایی مثل فیس بوک، توی‌تر و شبکه‌های خارجی فارسی زبان مثل بی‌بی سی و وی او‌ای بار دیگر زمینه نفوذ را در کشور ایجاد کند آنجا بود که به طور ناگهانی شاهد بودیم در سال‌های ۷۸ و ۸۸ تمامی این ابزار را به کار بست و همه از رسانه‌هایشان از سقوط نظام جمهوری اسلامی ایران خبر دادند و فتنه بزرگی را در سال ۸۸ رقم زدند اما اینجا هم مردم ما در ۹ دی این راهبرد آمریکا را نیز به شکست کشاندند.

 

وی اظهار داشت: بعد از این فتنه خواستند قفل تحریم‌ها را روی ما بندند اما ۵ سال بعد نتیجه‌اش این شد که رئیس جمهور آمریکا و وزیر امور خارجه‌اش در فرودین ماه امسال بگویند تحریم‌ها روی ایران اثر نگذاشت و ما نتوانستیم به اهداف خود دست پیدا کنیم. این یعنی آمریکا همه ابزار خود را علیه ملت ایران به کار گرفت و تمام استراتژی‌هایش شکست خورد از کودتا و جنگ نظامی گرفته تا جنگ سیاسی، جنگ فرهنگی و حتی جنگ اقتصادی. دشمن حالا پس از گذراندن تمام استراتژی‌های شکست خورده‌اش پیشنهاد گفتگو را به ایران می‌دهد و نفوذ یعنی همین.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در خصوص چگونگی مسئله نفوذ در ایران عنوان کرد: وقتی دشمن به ما می‌گوید با هم دوست باشیم این نفوذ یک نفوذ راهبردی است دشمنی که دیگر هیچ هربه‌ای برای حمله ندارد همانند کسی است که خنجری را مخفی کرده و منتظر یک لحظه غفلت ماست تا از آن استفاده کند.

 

سردار نقدی در ادامه افزود: اگر آمریکا واقعا از دشمنی با ما خسته شده و قصد دوستی دارد چرا ملت عراق که خواستار بیرون رفتن منافقین است آمریکا باید تنها کشوری باشد که سفت و سخت ایستاده و می‌گوید باید منافقین در عراق بمانند چرا باید ریگی و امثال آن را اذیت کند. چرا باید عامل ایجاد داعش و ناامن کردن منطقه و دنیا باشد. پهپادهای آمریکایی که هر از گاهی اینجا می‌افتند برای چیست گروه‌های تروریستی که علیه ایران عملیات تروریستی انجام می‌دهند چرا باید در قلب آمریکا سازمان و تشکل داشته باشند پس این نشان می‌دهد که آمریکا این خنجر را به دست دارد و نفوذ یعنی باورمان مثل باور آن‌ها شده باشد.

 

وی در خصوص پیام نوروزی رئیس جمهور آمریکا در عید امسال گفت: مطمئنا آقای اوباما زمانی را برای فکر کردن روی این پیام صرف کرده است وقتی که این پیام را می‌خوانین مفهوم کلی‌اش این است که با ما بیایید بسازید و زندگی، اقتصاد خوب و اشتغال جوانانتان در گرو رابطه خوب شما با آمریکا است شش ماه بعد در سازمان ملل هنگامی که هر رئیس جمهور ۲۰ دقیقه وقت خطبه دارد تا حرف‌های اساسی و مهم خود را به گوش جهانیان برساند تمام حرف رئیس جمهور آمریکا در سخنانش می‌شود اینکه به مردم ایران بگوید مرگ بر آمریکا برای شما نان و آب نمی‌شود و برای جوانان شما شغل نخواهد شد. سوال من این است که آیا معیشت، شغل و پیشرفت ما در گرو دوستی با آمریکا است؟

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین خطاب به اساتید بسیجی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: شما که در جایگاه پزشکی کشور هستید خیلی قاطعانه در جواب این سوال می‌توانید بگویید نه، وقتی که امروز از ۵۲ کشور دنیا توریست معالج به ایران می‌آید باید فهمید که طی این سال‌ها ایران چه طور توانسته است با اقتدار علی رغم تمامی تحریم‌ها جایگاه پزشکی خود را در دنیا ثابت و ارتقا دهد می‌گویند نقدینگی در کشور وجود ندارد این عده بدانند ۸۷۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی ملت ماست دولت شش روز برای فروش خودرو گذاشت و طی آن ۱۱۰ هزار خودرو به فروش رفت دولت گذشته ۴۰ روز زمان برای فروش سکه گذاشت و طی آن ۱۰ میلیون سکه فروخته شد با این وجود عده‌ای می‌گویند ما نقدینگی نداریم این آمار‌ها را کسی از خودش نگفته و بانک مرکزی اعلام کرده است.

 

سردار نقدی خاطر نشان کرد: ایران اگر سرمایه‌اش سودآور باشد نیازی به دادن امتیاز سیاسی به کسی نداریم وقتی که سرمایه کشور سود قابل توجهی به سرمایه گذار دهد آن کشور سرمایه گذار کاری به مرگ و درود گفتن ما ندارد عده‌ای می‌گویند فناوری را از خارج وارد کنیم اما فناوری وارداتی هیچ وقت سطح اول نخواهد بود ما ۵۰ سال است که در صنعت خودروسازی با همین فکر پیش رفته‌ایم که از پیکان به پراید رسیده‌ایم اما در مقابلش در صنعت دفاعی با فکر داخلی و به این خاطر که همه دنیا دست به دست هم دادند تا هیچ فنی در این خصوص به ایران ندهند به سراغ دانشگاه‌هایمان رفتیم و امروز ایران به جایی رسیده است که تمامی تسهیلات دفاعی خودش را بومی تولید می‌کند.

 

وی با تاکید براینکه ۵درصد چیزی که در صنعت خودروسازی هزینه می‌شود در صنعت دفاعی نشده است تصریح کرد: این‌ها واقعیت‌هایی است که باید بدانیم و بفهمیم که ایستادگی در برابر آمریکا در راه بهبود معیشت و تعالی کشور است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در تاریخ ۱ فروردین ۹۴ اظهار داشت: رهبری در این تاریخ سه دیدگاه اقتصادی را بیان داشتند که دیدگاه اول استفاده و فعال کردن ظرفیت داخلی و دیدگاه دوم کمک گرفتن از خارج برای فعال ساختن ظرفیت‌های کشور بود که دیدگاه دوم از نظر ایشان عقیم اعلام شد این تعریف همانند آروزی کسی است که خواستار حکومت ری بود و گندمی از ملک آن به او نرسید.

 

سردار نقدی مهم‌ترین اقدام عملی کشور را اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: بحث اقتصاد مقاومتی در پزشکی کشور پیشگیری است که باید طی آن جریان پیشگیری را در درمان غلبه دهیم اما متاسفانه این غلبه فعلا وجود ندارد. به همین خاطر از اساتید و بسیجیان پزشکی می‌خواهیم مسئله پیشگیری را بر درمان غلبه دهند تا اثرات آن را در آسایش و امنیت مردم، رفاه جامعه و حتی امنیت ملی صدور انقلاب شاهد باشیم.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه قبلا امید زندگی در ایران ۵۷ سال بود اما امروز این رقم به ۷۴ سال افزایش پیدا کرده است تصریح کرد: این یک رکورد است اما شاخص کافی برای نظام اسلامی نیست.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین دو عامل غلبه پیشگیری بر درمان در حوزه پزشکی را کاهش بستری و کاهش مصرف دارو عنوان کرد و گفت: زمانی که بتوانیم امید به زندگی را با این دو عامل ایجاد کنیم به یک رشد پایداری در سلامت کشور خواهیم رسید که می‌تواند الهام بخش در دنیا نیز باشد. هم چنین مسئله بومی سازی تجهیزات پزشک و دارویی مسئله مهم بعدی است که جامعه پزشکی باید آن را مورد توجه قرار دهد. هم اکنون در کشور از لحاظ جنبه‌های صنعتی پزشکی ظرفیت آن وجود دارد که بتوان تجهیزات پزشکی را بومی سازی کرد از نظر من تولید بومی را مصرف کنیم خیلی بهتر از استفاده از تولید خارجی است‌‌ همان طور که توانسته‌ایم در علم شیمی و بیولوژی و در بحث سلول‌های بنیادین در ترازهای بالای جهان قرار گیریم در بحث بومی سازی تجهیزات پزشکی نیز خواهیم توانست.

 

وی در پایان خطاب به اساتید بسیجی دانشگاه علوم پزشکی کشور گفت: اگر در حوزه پزشکی کشور کاستی، ضعف و اشکالی دیدید ملاحظه کسی را نکنید و آن را بیان دارید خیال نکنید که امر به معروف و نهی از منکر فقط مربوط به رابطه بین دختر و پسر در خیابان می‌شود ما در این سال‌ها آسیب‌های زیادی را در ترک امر به معروف دیده‌ایم که یکی از آن‌ها مسئله ازدیاد نسل است که در سال‌های گذشته علی رغم اینکه خیلی از ما شاهد پیش رو بودن این بحران شده بودیم غفلت و سکوت کردیم و حالا رهبری باید وارد عمل شود و در این خصوص هشدار دهد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.