سران غربی بدترین جنایات حقوق بشری را علیه ملتهای مسلمان مرتکب می شوند
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در دیدار با اعضای مرکز صلح زیبا گفت: سران کشورهای غربی بدترین جنایات حقوق بشری را علیه ملت های مسلمان و حتی مردم خودشان مرتکب می شوند.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از معاونت روابط عمومی مرکز حقوق بشر دانشجویی ایران ( صلح زیبا )، آیت الله اراکی در این دیدار با با تقبیح وضعیت حقوق بشر در لایه های زیرین اجتماعی غرب و پنهان نمودن آن در رسانه های غربی به فجایع حقوق بشری ناشی از ظلم به زنان و کودکان در غرب اشاره کرد و گفت: زنان در جامعه غرب مظلوم ترین قشر هستند و سن حیات اجتماعی آنان تنها ۲۰ سال و بین ۲۰ تا ۴۰ سالگی است و پس از ورود به سن بالا منزوی می شوند به طوری که بسیار اتفاق می افتد مردم با استشمام بوی تعفن جنازه آن ها از درون خانه هایشان متوجه مرگ آنان شوند، تبدیل به یک امر عادی شده است.
وی افزود: ضرب و شتم و شکنجه هایی که در غرب علیه زنان اتفاق می افتد، بسیار هولناک و عجیب است و مشابه آن را ما در جاهای دیگر به ندرت می بینیم.
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب تشکیل اطلاعات جامعی از وضعیت حقوق بشر در غرب را لازمه پیگیری وضعیت حقوق بشر در غرب دانست و بیان کرد: باید در حوزه های علمیه و در کشور های اسلامی کرسی های نقد حقوق بشر غربی و نظریه پردازی حقوق بشر اسلامی را در دستور کار خود قرار دهیم تا بتوانیم حرف هایی را که اسلام در زمینه حقوق بشر برای گفتن دارد، به گوش جهان برسانیم.
عضو جامعه مدرسین قم تصریح کرد: مسئله حقوق بشر در حال حاضر یکی از مهم ترین مسائل جاری است که باید به آن پرداخت و لازم است درس خارج فقه حقوق بشر در حوزه های علمیه برپا شود.
در این دیدار، محمد واحدی، رییس مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران (صلح زیبا) گزارشی از فعالیت های این مرکز ارائه کرد و افزود: موسسه صلح زیبا دو سال است فعالیت خود را در زمینه حقوق بشر آغاز کرده و ضمن رایزنی با نهادهای مختلف فعال در این زمینه، سعی کرده در یک ان جی او مستقل به فعالیت خود در این حوزه ادامه دهد.
رییس موسسه صلح زیبا با اشاره به فعال شدن دفاتر استانی این موسسه تصریح کرد: هم اکنون در تعداد قابل توجهی از استان های کشور نمایندگانی از مرکز دانشجویی حقوق بشر ایران حضور و فعالیت دارند، در این میان اولویت ما جذب دانشجویان و دانش آموختگان گرایش های مختلف علم حقوق است که زمینه مساعد تری برای بررسی و پیگیری پرونده های متعدد حقوق بشری رخ داده علیه کشور ها و جوامع اسلامی دارند.
همچنین اعظم امیروثوقی معاون زنان و تولیدات رسانه ای موسسه صلح زیبا اظهار داشت: زنان و کودکان مسلمان در عراق، سوریه، آفریقا، افغانستان و سایر کشورهای جهان اسلام زیر چکمه های نظامیان و شبه نظامیان بدترین شرایط را می گذرانند و فجایع بسیار وحشتناکی همچون بریدن سر کودک سه ساله و اسارت های نکبت بار زنان و بهره کشی های مکرر صورت می پذیرد و غرب به تماشا ایستاده اما کشتن یک حیوان در غرب با پروپاگاندای رسانه ای غرب محکوم می شود.
وی افزود: گروه های فمنیست و مدعی حقوق زنان در برابر این اتفاقات واکنشی از خود نشان نمی دهند اما بر سر برداشت های خود از آزادی زنان همواره داد سخن سر می دهند.
معاون زنان موسسه صلح زیبا بر ضرورت فعالیت رسانه ای منسجم تر و اصول تر در حوزه حقوق بشر در جهان اسلام تأکید و گفت: جهان اسلام بیشترین ضربه و آسیب های حقوق بشری را متحمل می شود اما کشورهای اسلامی که به دنبال آزادی و استقلال از غرب هستند، با این که خود بیشترین لطمات روحی، جسمی، روانی، اقتصادی و امنیتی را به سبب مواضع آزادی خواهانه خود در حوزه حقوق بشر متحمل شده اند، همواره با عنوان متهم حقوق بشری یاد می شوند.
معاون تولیدات رسانه ای موسسه صلح زیبا تصریح کرد: لازم است از ابزار رسانه، هنر و فرهنگ برای انسجام گروه های فعال حقوق بشری در جهان اسلام بهره برد تا بتوان از مظلومیت زنان و کودکانی که در سایه حملات منفعت طلبانه دشمنان داخلی و خارجی غرب کشته و یا اسیر می شوند، حمایت کرد.
همچنین جلال خالقی، معاون روابط عمومی موسسه صلح زیبا یادآور شد: نیاز بنیادین ما تدوین زیر ساخت های فقهی حقوق بشر بر مبنای آموزه های اصیل اسلامی می باشد، زیرا آنچه جهان غرب به عنوان حقوق بشر به کشور های اسلامی عرضه کرده، آشکارا روح لیبرال و سکولار داشه و با آموزه های دینی ما در تضاد است.
وی افزود: برهمین اساس کشورهای اسلامی و کشورهای غربی به سبب تفاوت ارزش ها و دادگاه های خویش بسیاری مواقع در مصداق یابی ها دچار مشکل و اختلاف می شوند که ناشی از تناقض در اندیشه های پایه ای منشا حقوق از دیدگاه طرفین می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید