سازش هم هزینه دارد

رهبر معظم انقلاب فرمودند: برخی می گویند چالش با قدرت هزینه دارد بله هزینه دارد اما سازش هم هزینه دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رهبر فرزانه ی انقلاب با بیان اینکه آنچه که در باب امام و انقلاب که به هم گره خورده‌اند گفته شده است همه مسائل مربوط به امام و انقلاب نیست و ناگفته‌هایی وجود دارد که باید به مرور در ذهنیت جامعه قرار بگیرد، فرمودند: آنچه که در باب امام و انقلاب گفته شده باید مرور شود و دوباره تکرار شود، اگر حقیقتی دوباره تکرار و مرور نشود گمان تحریف آن به مرور وجود دارد.اکثر شما می‌دانید که انگیزه‌هایی برای تحریف شخصیت امام و انقلاب است، لذا باید عقایدی را که درباره امام و انقلاب گفته شده بگوییم و تکرار کنیم و مجال تحریف را از تحریف کنندگان بگیریم.ایشان فرمودند: اگر ملت ما عاشورا را در قرن‌های متمادی با اصرار تبیین و تکرار نمی‌کردند ممکن بود این واقعه از یادها برود یا ضعیف‌تر بیان شود.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه ذهن جوان‌ها آماج تحریف است و می‌خواهند تاریخ را تحریف کنند، فرمودند: خطاب من شما جوان‌ها عزیز است؛ علت اینکه جوان‌ها دوران حماسه‌های بزرگ و پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس و حرکت و مجاهدت‌های بزرگ را ندیده‌اند، جوان‌ها اینها را شنیده‌اند و تاریخ است و لازم است بیشتر توضیح داده شود.

جوانان عزیز، انقلاب اسلامی که به وسیله امام تحقق پیدا کرد و با دست تدبیر او و اراده الهی محقق شد صرفا جابجایی سیاسی نبود بلکه انقلاب تحولی عمیق در سیاست کشور و در متن جامعه ایرانی بود.

رهبر انقلاب گفتند: در عرصه سیاست این تحول به این معنا بود که دیکتاتوری بسته ارثی وابسته به دشمنان که دنباله رو بیگانگان بود به حکومت مردم پایه، مستقل، سربلند و دارای هویت تغییر داد.

 در عرصه متن جامعه هم جامعه ما جامعه بی هویت شده بود. ایران با این سابقه فرهنگی و عظمت و دانشمند و فلسفه و معارف عظیم بشری در این کشور تبدیل شده بود به جامعه دنباله رو غرب و بی هویت!امام به کمک مردم این انقلاب را به پیروزی رساند. وقتی امام این اهداف را در سخنرانی های خود مطرح می کردند اهداف حداکثری را بیان می کردند.یکی از سیاسیون معروف مورد احترام، آن روز که امام مسئله از بین رفتن سلطنت را مطرح کرد به خود من گفت که این امر شدنی نیست چرا امام آن را بیان می‌کند. هدف حداکثری امام را با نهضت مشروطیت مقایسه کنید که فقط به دنبال کاهش اختیارات شاه بود و یا در نهضت ملی هدف در اختیار گرفتن نفت بود که در مقایسه با اهداف حداکثری موفق نشدند و هدف حداکثری امام موفق شد.

رهبر انقلاب افزودند: امام توانست پیروزی کامل به دست بیاورد و آن را حفظ کند و ماندگار کند. سر پیروزی امام علاوه بر اراده الهی این بود که امام توانست جامعه و آحاد مردم و به خصوص جوانان را وارد صحنه کند. در هر کشوری که آحاد مردم وارد میدان شوند و مقاومت کنند هدفشان محقق می شود و خلاف آن در هیچ دوره ای مشاهده نشده است. امام توانست جوانان را وارد میدان کند و در میدان نگه دارد. امام جذابیت‌های شخصی و جذابیت‌هایی در شعارهایش داشت که آن قدر قوی بود که توانست اقشار مختلف مردم و جوانان را وارد میدان کند.

در آن دوران حرف‌های رنگین و جذاب دیگری هم وجود داشت اما جوانان راه امام و مبارزه و انقلاب را انتخاب کردند به خاطر جذابیت‌های امام که برخی مربوط به خود امام بود. امام دارای شخصیتی قوی و قدرت ایستادگی در برابر سختی ها بود. امام دارای صراحت بیان و صداقت بود و همه در گفته های امام احساس صداقت می کردند. ایمان و توکل امام به خدا در رفتار و گفتارش نمایان بود که از جذابیت های امام بود.رهبر فرزانه انقلاب فرمودند: بخشی از جذابیت ها مربوط به اصولی بود که امام ارائه می کرد که اسلام ناب محمدی یکی از این جذابیت ها بود. اسلام ناب یعنی اسلامی که نه اسیر و پابند تحجر است و نه اسیر و پابند التقاط. شعار امام استقلال و آزادی و عدالت اجتماعی و عدالت اقتصادی بود که مطرح کرد و بیرون آمدن از چنبره سلطه آمریکا بود. بیرون آمدن از چنبره سلطه آمریکا از دیگر موارد بود که برای جوان ایرانی جذاب بود، امروز بیرون آمدن از چنبره سلطه آمریکا برای کشورهایی که در خدمت اهداف آمریکا هستند جذابیت دارد. مثلا یکی از این کشورها عربستان است که جوانانش از تحت سلطه بودن آمریکا نفرت دارند و خواهان بیرون آمدن از زیر سلطه هستند. مردم سالاری از دیگر مباحث مطرح شده از سوی امام بود که مردم در همه عرصه های زندگی اراده کنند.
خودباوری هم از میاحثی بود که از سوی امام مطرح شد و  به مردم می گفت شما قادر هستید خودتان روی پای خود بایستید. جوانان به نهضت امام پیوستند و انقلاب به پیروزی رسید که زلزله عظیمی در دنیا به وجود آورد.دشمنان انقلاب، آمریکا و شوروی آن روز و جریان صهیونیست ها بودند که احساس خطر کردند اما در مقابل بسیاری از ملت های مسلمان و حتی غیرمسلمانان طرفدر انقلاب شدند که تا امروز هم ادامه دارد. واکنش ها از روز اول انقلاب شروع شد، در ابتدا دشمنان دچار سرگیجه شدند اما بعد دشمنی ها را شروع کردند و  در این ۳۸ سال ادامه دادند که هنوز هم ادامه دارد و از آنها رونمایی کردند. ملت ایران در برابر دشمنی های دشمنان تا امروز پیروز شده است و بعد از این هم اینگونه خواهد بود.حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: دهه ۶۰ یعنی دهه اول انقلاب و حیات با برکت انقلاب دهه ای مظلوم و تعیین کننده سرنوشت ایرانی، مهم، حساس و در عین حال ناشناخته است که اخیرا به وسیله برخی صاحبان بلندگوها مورد تهاجم واقع شده است. دهه ۶۰ دهه آزمون های بزرگ و پیروزی های بزرگ است در این دهه هزاران نفر از آحاد مردم به وسیله تروریست ها به شهادت رسیدند. من عدد تعیین نمیکنم ولی تا ۱۷ هزار گفتند که در تروریسم دهه ۶۰ ترور شدند، دهه ۶۰ دهه جنگ تحمیلی است. در دهه ۶۰ سخت ترین تحریم ها علیه کشور و مراکز اقتصادی و دولت ما اعمال شده است. این دهه دهه مبارزه با تجزیه طلبی است، در این دهه  به گروهی در داخل کشور پول دادند که آنها را به جان ایران بیندازند. در این دهه ملت ایران و جوانان ما آنچنان محکم ایستادند که در برابر همه این موارد پیروز شدند.

توصیه می‌کنم به همه کسانی که اهل فکر و تامل هستند جای شهید و جلاد عوض نشود. ملت ایران در دهه ۶۰ مظلوم واقع شد. جوانان ما ایستادند و امام با عزم راسخ و قلب خداباور ایستاد و بر همه مشکلات فائق آمد. بعد از رحلت امام عده ای امیدوار شدند که شاید راه امام را برگردانند که موفق نشدند. عده ای در خارج و عوامل آنها در داخل نشستند که شاید انقلاب پیر شود و بتوانند اهداف خود را جلو ببرند اما نتوانستند که دلیل این نتوانستن جذابیت های امام بود. راه امام و نفس و روح امام  در جامعه ما زنده است، نام امام گره گشاست و اصول امام  تمام نشدنی و کهنه نشدنی است

امروز هم شعار عدالت اقتصادی و اجتماعی،‌ استقلال،‌ آزادی،‌ مردم سالاری و جدا شدن از چنبره سلطه آمریکا برای جوانان ما جذاب است. مسئولان کشور و فعالان سیاسی از قدرت بسیج کنندگی انقلاب غفلت نکنند، این نعمتی است که در اختیار کشور و ملت ما قرار دارد. انقلاب قدرتی دارد که می تواند جوانان و انسان های سالم و با اراده را به سوی اهداف بلند حرکت دهد و پیش ببرد. هیچ پیشرانی به عظمت قدرت انقلاب وجود ندارد.

رهبر انقلاب فرمودند: دشمنان بیکار نیستند تا امروز نتوانستند لطمه ای بزنند اما دشمنان در کمین هستند. رئیس جمهور آمریکا در کنار قبیله منحط رقص شمسیر می کند آنوقت به ۴۰ میلیون رای ملت ایران ایراد می گیرد! در مقابل دشمنانی با این وقاحت و پرده دری هستند که در کنار قاتلین مردم یمن می ایستند و اسم حقوق بشر می آورند وقاحتی از این بالاتر!
دو سال است که مردم یمن و خانه هایشان و بی گناهان اعم از زن مرد و کودک را به قتل می رسانند آنها کنار اینها می ایستند و اسم حقوق بشر می آورند. ما در برابر این دشمن نیاز به قدرت بسیج کنندگی انقلاب داریم، ارزش های انقلاب را به معنای واقعی کلمه احیا کنید که کشور به این احتیاج دارد. این طور نباشد که به خاطر اهداف کوتاه مدت، ارزش های والای انقلاب را فراموش کنیم. اگر می خواهیم در میدان علم، سیاست و اقتصاد پیش برویم  به جرات و اعتماد به نفسی که انقلاب به ما داد نیاز داریم. ما در داخل کشور میلیون ها جوان داریم که اگر تجربه ای مثل سال های ۶۰ پیش بیاید اینها با تمام عزم و عزت وارد میدان می شوند و کشور را حفط می کنند و نگه می دارند.می شنوم که گاهی اوقات بعضی در مقابل شعارهای انقلابی عنوان عقلانیت را مطرح می کنند که گویا انقلاب در مقابل عقلانیت است که این خطاست. انقلابی گری عقلانیتی است که می تواند حقایق را به ما نشان دهد.
 امروز رئیس دولتهای اروپایی آمریکا را غیرقابل اعتماد میدانند، امام این را سی و چند سال قبل معرفی کرد. این عقلانیت است.عقلانیت تکیه به مردم و نیروی داخلی و توکل به خداست.بزرگترین درسی که امام داد درس روحیه و ذهن و عمل انقلابی است.امام میراث فرهنگی نیست امام زنده است و امام و پیشوای ما و در مقابل ماست.امام در بین ما نیست اما راه و نفس امام زنده است.برخی می گویند چالش با قدرت هزینه دارد بله هزینه دارد اما سازش هم هزینه دارد. شما ملاحظه کنید دولت سعودی برای اینکه با رئیس جمهور امریکا سازش کند مجبور می شود نیمی از ذخایر خود را هزینه کند پس سازش هم هزینه دارد. چالش اگر با منطق و اعتماد به نفس باشد هزینه اش کمتر از سازش است. اینطور نیست که قدرت های متجاوز به جدی قانع باشند وقتی در آن حد عقب نشینی کردید مطالبه و ادعای جدیدی مطرح می کنند و این سلسله متوقف نمی شود و ادامه دارد. انقلابی گری یعنی مسئولین کشور هدفشان را راضی کردن دشمن قرار ندهند. بلکه هدفشان راضی کردن مردم و تکیه بر نیروی داخلی باشد و تسلیم هیچ زوری نشوند. دچار انفعال و ضعف نفس نشوند.

 رهبر انقلاب گفتند: انقلابی گری نیاز امروز کشور ماست که امام درس آن را به ما داد. انقلابی گری به معنای افراطی گری نیست. بنده از یکایک کسانی که آمدند و بیش از ۴۱ میلیون رای به صندوق ریختند تشکر می کنم. این کار برای کشور و نظام اعتبار شد و نشانه اعتبار نظام جمهوری اسلامی بود. برخی متاسفانه از روی کج فهمی انکار می کنند و می گویند رای مردم ربطی به تایید نظام ندارد اما اینطور نیست. وقتی کسی در این چارچوب رای می دهد یعنی آن را قبول دارد و در آن مسیر حرکت می کند. اگر چه این تخلفات به نتیجه انتخابات اثری نگذاشته است اما تخلف تخلف است. تخلف زیبنده نظام نیست، باید با متخلفین برخورد شود تا در دوره های بعدی تکرار نشود. اگر چشم به این تخلفات ببندیم باز هم تکرار می شود، باید به گونه شود که این تخلفات را در انتخابات های بعدی نبینیم.خوشبختانه شورای نگهبان صحت انتخابات را تایید کرد، البته گفتند تخلفاتی انجام شده است و باید دنبال کنند هر چند درنتیجه تاثیری نداشت، ولی تخلفات به طور جدی پیگیری شود تا در انتخابات دیگر تخلف اتفاق نیفتد. باید از تخلف جلوگیری شود و چشم ها را نسبت چون اگر جلوی تخلف را نگیریم تکرار می شود.
 رهبر فرزانه ی انقلاب افزودند: در تبلیغات و  مناظرات بداخلاقیهای هایی شد و برخی دستگاههای کشور مورد اتهام واقع شدند. گذشته ها گذشته است و نباید ادامه یابد. ملت چه گروهی که نامزد آنها رای آورده چه رای نیاورده است از خود بی جنبگی نشان ندهند، برخی اگر برنده هم شوند اگر بازنده هم شود بی ظرفیتی نشان می دهند. خوشبختانه در این انتخابات بر خلاف سال ۸۸ از خود ظرفیت نشان دادند، دیدیم که سال ۸۸ چه مشکلاتی را برای کشور پدید آوردند. دولت در مسائل داخلی به تولید و اشتغال اهمیت بیشتری بدهد، رئیس جمهور از امکانات در اختیار استفاده کند و هیچ درنگی در تحقق وعده های داده شده به مردم صورت نگیرد. اگر خدای ناکرده در بخش های مختلف، بخشی از خود ناکارآمدی نشان داد به پای نظام نوشته می شود که بی انصافی است. باید در مقابل تهدیدهای آمریکا کشور را مقاوم کرد البته مقاوم کردن همه جانبه و در همه زمینه ها باید باشد. در مسائل جهانی باید از کشور صدای واحد شنیده شود و صداهای گوناگون از مسئولین شنیده نشود. دولت سعودی بداند اگر ۲۰ سال دیگر این روش را در برابر مردم یمن در پیش بگیرد در مقابل این مردم پیروز نخواهد شد. کار اینها جنایتی در حق مردم بی گناه این کشور است و به نتیجه نخواهد رسید که انتقام الهی را برای خود سخت می کنند. حضور عربستان در بحرین غیرمنطقی است چرا باید کشور بیگانه در این کشور نیروی نظامی وارد کند و بخواهد اراده خود را تحمیل کند که نتیجتا باعث روسیاهی است. عربستان حتی اگر با رشوه چند میلیاردی بخواهد آمریکا را با خود همراه کند به نتیجه نخواهد رسید.رهبر انقلاب گفتند: مسائل سوریه هم باید با گفتگو حل شود. دست های دشمن در این کشورها جنگ های نیابتی به راه انداخته است. امروز داعش از محل ولادت خود یعنی سوریه و عراق رانده شده و به سمت سایر کشورها مانند افغنستان، پاکستان و حتی فیلیپین و اروپا می رود، این آتشی است که خودشان برافروختند و دامن خودشان را گرفته است. ملت ایران باید با عزم راسخ راه خود را ادامه دهد. با تجربه ۳۸ ساله می گوییم که فردای این ملت به مراتب از امروز این ملت بهتر خواهد بود.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.