آنچه از برنامه تلگرام نمیدانید …
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس به نقل از باشگاه خبرنگاران، آمار های شرکت های بزرگ مخابراتی در دنیا نشان می دهد که بیشتر درآمد آن ها از فروش اینترنت به مشترکان خود تامین می شود و دیگر کمتر کسی است که فقط از طریق تفلن و به روش های سنتی با دوستان و آشنایان خود در تماس باشد.
پیشبینی شده است که در سال ۲۰۱۷ میلادی کشورهای عضو EU5 از خدمات اینترنت موبایلی درآمد خود را با رشد دو برابری به بیش از ۲۳۰ میلیارد یورو برسانند. این رقم نشان میدهد که درآمد این کشورها از بخش یاد شده، رشد سالانه ۲۵ درصدی را دنبال میکند که این رقم از رشد درآمد حاصل از ارایه خدمات موبایلی در آمریکا و چین هم بیشتر است. در این بین برنامه های پیام رسان نیز رشد و توسعه بسزایی داشته اند و برنامه های زیادی با قابلیت های مختلف در بازار های جهان ارائه شده است.
ورود تکنولوژی به هر کشوری، باید حداقل همزمان با شروع فرهنگ سازی برای استفاده از آن باشد و تاخیر در این فرهنگ سازی و اطلاع رسانی باعث بروز مشکلاتی در جامعه می شود. برای مثال شرکت هایی وجود دارند که با استفاده از این برنامه ها به ارسال هرز نامه و پیام های تبلیغاتی که مشترکان تمایلی به دریافت آن ها ندارند می پردازند و موجب صلب رضایت کاربران از این برنامه ها می شوند. در این بین بعضی از این برنامه ها در کشور ما محبوبیت خاصی بین کاربران اینترنت پیدا کرده اند که یکی از این برنامه ها، تلگرام است.
تلگرام برنامه ای است که با استفاده از آن می شود به دوستان و آشنایان خود پیام های متنی، صوتی و تصویری ارسال کرد. همچنین می شود با تشکیل گروه های تلگرامی به بحث و تبادل نظر و اطلاعات به صورت جمعی پرداخت. از دیگر خصوصیات این پیام رسان، می شود به کد باز بودن این برنامه اشاره کرد. این که کد نوشته شده برنامه در اختیار دیگران باشد، کمک بسیاری به رشد و توسعه یک برنامه می کند که دلیل این امر را با یک مثال توضیح می دهیم.
فرض کنید شما یک برنامه نویس بسیار حرفه ای هستید و برنامه ای بسیار قوی و حرفه را نوشته اید. اما هر چقدر هم که حرفه ای و خلاق باشید، باز هم برنامه شما نقص هایی خواهد داشت که دیگران آن ها را کشف می کنند و به شما اطلاع می دهند. حال اگر تعداد کاربران برنامه شما زیاد شود شما وقت نخواهید کرد که تمام امکانات و پیشنهادات کاربران خود را در برنامه اعمال کنید. حال تصور کنید کد برنامه خود را در اختیار همگان قرار داده اید. برنامه نویسان زیادی که از برنامه شما استفاده می کنند، با خواندن نظرات دیگران به توسعه برنامه شما کمک می کنند. برای مثال برنامه ای که شما فقط به زبان انگلیسی نوشته اید را ترجمه می کنند و با زبان محلی خود ارائه می دهند. برنامه تلگرام نیز از این قاعده مستثنا نیست و توسعه دهندگان در سراسر دنیا به رشد و توسعه این پیام رسان کمک می کنند.
نکته جالبی که باید به آن اشاره کرد، نحوه کد گذاری پیام های ارسال شده و دریافت شده بین کاربران و ربات ها است. سرور های تلگرام خودشان به صورت خودکار این کار را انجام می دهند. در ادامه باید گفت که برای ربات ها چند دستور پایه و جهانی وجود دارد:
دیدگاه خود را ثبت کنید