مدیر اداره ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخگویی حوزه علمیه قم: ناکامی‌های اجتماعی و خانوادگی،غرب را به تبلیغ شأن و نقش مادری مجبور کرده است

یک کارشناس مسائل مذهبی، گفت: امروزه در غرب تبلیغات گسترده ای در خصوص نقش مادری، خانه‌داری و ارتباط بین مادر و کودک انجام می‌شود که این امر نشان دهنده پی‌بردن آنها به مسیر اشتباهی است که تا کنون طی کرده‌اند.

حجت‌الاسلام حامد براتی، مدیر اداره ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخگویی حوزه علمیه قم در گفت وگو با طنین یاس، در خصوص شأن مادری در سبک زندگی اسلامی، گفت: زن و مادر در اسلام از جایگاه والا و ویژه‌ای برخوردارند و حقوقی که در اسلام برای زن تعریف شده است همه ظرافت‌های خاص او را در نظر گرفته است .

وی گفت: در موضوع خانواده در دهه ۷۰- ۶۰ میلادی جنبش‌های فمنیستی در غرب آغاز شد و کم کم زنان از کار خانه تبدیل به کارمند، کارگر، امور نظامی و … شدند که تبلیغات گسترده‌ای برای این امر آغاز شده بود .

حجت‌الاسلام براتی ادامه داد: در دوره ۸۰- ۷۰ میلادی در این جوامع دختران جوان برای اینکه وارد نظام، شوند تشویق می شدند و این روند داشت تا زنان را به سربازان شجاعی تبدیل کند.

مدیر اداره ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخگویی حوزه علمیه قم تصریح کرد: اما امروزه این امر در جوامعه غربی تبدیل به چالشی عمیق شده است، زنانی که چنانچه به عنوان سربازان شجاعی محسوب شوند دیگر مردان برای خوشبختی و حمایت از آنها انگیزه‌ای نخواهند داشت.

حجت‌الاسلام براتی ادامه داد: در فیلم‌های اخیر که توسط کشورهای غربی تولید می‌شود تبلیغات گسترده ای در خصوص نقش مادری، به امور خانه پرداختن و ارتباط بین مادر و کودک انجام شده که این امر نشان دهنده پی‌بردن آنها به مسیر اشتباهی است که تا کنون طی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه امروزه آنان نقش مادری را پر رنگ جلوه می‌دهند، گفت: در این سال‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که هیچ کس جایگزینی برای نقش مادری نمی‌تواند باشد! نه بیمارستان و نه مهد کودک‌های مجهز هیچ کدام پاسخگوی نیازهای یک کودک نیست.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: ما نیز تا زمانی که دچار اینگونه مشکلات نشویم می‌بایست شأن مادر بودن را حفظ کرده و خانه‌داری را دارای منزلت خاص و والا بدانیم.

مدیر اداره ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخگویی حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: اسلام مخالف کار زن در خارج از منزل نیست مگر اینکه مخالف شأن خانواده محسوب شود اما توصیه‌ای هم به این امر نشده است و تأکید اسلام بر نقش خانه‌داری و مادر بودن است .

وی تاکید کرد : دادن نفقه به زن بدون اعمال فشاری از سوی مرد وظیفه‌ای است که مردان می‌بایست به درستی انجام دهند چرا که در برخی موارد زن مجبور به کار در بیرون از منزل می‌شود .

مدیر اداره ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخگویی حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: بزرگان ما همواره به جوانان توصیه می‌کردند که از همسر خود یک همدل بسازید و قبل از اینکه همسر چیزی را بخواهد و یا به زبان آورد برای او محیا سازید.

حجت‌الاسلام براتی گفت: همواره به زنان نیز توصیه شده است که با قناعت در همیاری با همسر خود بکوشند و با خواسته‌های زیاد آنها را بیش از حد درگیر کار نکنند.

مدیر اداره ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخگویی حوزه علمیه قم در پایان تاکید کرد: هر چه از سبک زندگی اسلامی فاصله داشته باشم زنان مطلقه، زنان سرپرست خانوار و آسیب‌های مربوط به زنان زیاد و زیادتر می‌شود و جامعه دچار بحران‌هایی خواهد شد که حل کردن آن هزینه‌های زیادی را در بر خواهد داشت .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.