داستان غم بارحقوقبشرآمریکایی از زبان رسانه های آمریکایی؛
از حمایت حقوق بشری آمریکا از جنایات دراویش تا گزارش CNN در مورد آزار و اذیت مسلمانان در سرزمین شیطان/ سی ان ان: مسلمانان قربانی خشونت آمریکایی، از ترس به پلیس گزارش نمیدهند!
سی خرداد ۹۷ و دو روز بعد از اتهام نقض حقوق بشر به ایران توسط آمریکا، این کشور حتی از شورای حقوق بشر سازمان ملل هم خارج شد تا نشان دهد تنها تا جایی پای قواعد حقوق بشری خواهد ایستاد که خوشآیند صهیونیسم بین الملل باشد.
گروه بین الملل-رجانیوز: اتوبوس را روشن می کند و درحالی که فکر می کند چطور رانندگی کند که تعداد بیشتری را زیر بگیرد پای خود را روی پدال گاز فشار می دهد. ثانیه هایی بعد خیابان پاسداران غرق در خون می شود، و مانند همیشه هر جا خونریزی و جنایت باشد آمریکا هم پشتیبانی می کند.
به گزارش رجانیوز: وزارت خارجه آمریکا اعدام راننده اتوبوس مرگ در خیابان پاسداران را محکوم کرد. در این بیانیه اعدام یک قاتل خلاف حقوق بشر معرفی شده است. این درحالی است که «محمدثلاث» در تاریخ ۳۰بهمن سال گذشته در اقدامی وحشیانه و عامدانه سه نفر از ماموران انتظامی به اسامی گروهبان یکم رضا امامی، گروهبان یکم محمدعلی بایرامی و سرباز وظیفه رضا مرادی را به شهادت رساند.
وزارت خارجه آمریکا سه هفته قبل هم گزارش مغرضانه و سیاسی از وضعیت آزادی مذهبی در ایران منتشر کرد. در این گزارش آمریکا با حمایت از فرقه های مختلف انحرافی از جمله دراویش و بهائیان، جمهوری اسلامی را به نقض حقوق آنها متهم کرده و حتی در استناد خود به نقض حقوق آنها به دستگیری پنج تن از اعضای فرقه دراویش اشاره کرد، بدون اینکه از جرم آنها و یا از جنایات و خونریزی های آنها در زمستان سال گذشته نام ببرد.
سی خرداد ۹۷ و دو روز بعد از اتهام نقض حقوق بشر به ایران توسط آمریکا، این کشور حتی از شورای حقوق بشر سازمان ملل هم خارج شد تا نشان دهد تنها تا جایی پای قواعد حقوق بشری خواهد ایستاد که خوشآیند صهیونیسم بین الملل باشد.
گفتنی است شورای حقوق بشر سازمان ملل ماه گذشته به انجام تحقیقات در مورد کشته شدن مردم فلسطینی در نوار غزه رای داد و استفاده رژیم صهیونیستی از قدرت نظامی نامتناسب در قبال مردم این کشور را محکوم کرد. این محکومیت تنها با رای منفی آمریکا و استرالیا روبه رو شد.
تمام این موارد در حالی است که مسلمانان و اقلیت های مذهبی آمریکا با تبعیض های رژیم حاکم بر این کشور مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. CNN از رسانه های مطرح آمریکایی در گزارشی به این موضوع پرداخته است.
سی ان ان گزارش خود را اینگونه شروع می کند که «۱ زن از ۴ زن مسلمان در نیویورک می گویند درحین پوشیدن حجاب در مترو آنها را هل می دهد و بی احترامی می کنند.» اما ادامه این گزارش نشان می دهد مساله به این سادگی هم نیست.
در این گزارش آمده است: «نتایج پژوهش جدیدی نشان داده که مسلمانان و گروههای اقلیت مذهبی در نیویورک با تبعیض گسترده، بی عدالتی و آزار و اذیت مواجه هستند که شامل حمله فیزیکی نیز میشود. »
بر اساس این گزارش، بیشتر این آزار و اذیتها گزارش نمیشود: «چون قربانیها معتقدند پلیس کاری برایشان نمیکند.»بی عملی دولت آمریکا در قبال نقض حقوق مسلمانان خود مهرتاییدی است بر اینکه رژیم حاکم بر این کشور حقوق انها را به رسمیت نمی شناسد.
سی ان ان همچنین می نویسد: «این نظرسنجی به دنبال افزایش گزارشات تعصب علیه مسلمانان و گروه های اقلیت دیگر نوشته شده است»
ناگفته مشخص است که ماشین اسلام هراسی سیاستمداران آمریکایی عامل اصلی افزایش فشارها به مسلمانان این کشور است. تا جایی که در انتخابات های این کشور می توان موج اسلام هراسی را مشاهده است. نتیجه طبیعی این تبلیغات افزایش فشار افکار عمومی و بی عملی پلیس در حمله های متعددی است که به مسلمان ها می شود.
اما طنز ماجرا آنجاست که آمریکا انتقادات به مظلومکشی های رژیم صهیونیستی در تخصصی ترین شورای حقوق بشری دنیا را قبول نکرده و در اعتراض به آن از این شورای خارج میشود، اما همراه با شرکای اروپایی خود کشورهای مستقل را متهم به نقض حقوقبشر می کند و استانداردهای دوگانه خود را به نمایش می گذارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید