گاهی از غربی‌ها، غربی‌تر می شویم

رییس بنیاد فرهنگی و اجتماعی زنان اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از خانواده­ ها با این تزاحمات، تعارضات و ناسازگاری­ها مواجه هستند که گاهی سبک زندگی غربی اثرگذار تر بوده و از غربی ها غربی تر می شویم و بسیاری از کشمکش­ های زندگی امروز و تعارضات بین فرزندان و والدین یا حتی طلاق­ ها ناشی از همین سبک زندگی غلط است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس زهرا عباسی رییس بنیاد فرهنگی و اجتماعی زنان در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به تفاوت های سبک زندگی اسلامی با سبک زندگی غربی عنوان کرد: تعریفی که فرهنگ اسلامی‌ـ‌ایرانی از زندگی و خوب و بد بودن آن و نقش مزرعه بودن زندگی دنیوی برای زندگی اخروی برایمان دارد، درست در نقطه‌ی مقابل فرهنگ غربی است که بر مبنای مکتب اومانیسم و لذت‌گرایی و هدف غایی بودن زندگی دنیوی استوار است.

وی افزود: در گسترده ترین سطح نگاه به این مقوله، می­توان گفت که امروزه دست­ کم با دو نوع کلان سبک زندگی روبرو هستیم که یکی سبک زندگی اسلامی و دیگری، سبک زندگی غربی است و گویی با دو نوع نگاه به زندگی روبرو هستیم.

عباسی ادامه داد: گاهی بخشی از مردم اصطلاحاً یک پایشان در سبک زندگی اسلامی است و یک پا در سبک زندگی غربی دارند که منجر به بروز ناسازگاری در زندگی­شان شده است، یعنی یک بخش­هایی از زندگیشان با یک بخش­های دیگر، جور نیست.

رییس بنیاد فرهنگی و اجتماعی زنان اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از خانواده­ ها با این تزاحمات، تعارضات و ناسازگاری­ها مواجه هستند که گاهی سبک زندگی غربی اثرگذار تر بوده و از غربی ها غربی تر می شویم  و بسیاری از کشمکش­ های زندگی امروز و تعارضات بین فرزندان و والدین یا حتی طلاق­ ها ناشی از همین سبک زندگی غلط است.

وی گفت: البته زمانی سبک زندگی اسلامی جای خود را در جامعه ما پیدا خواهد کرد که هویت اسلامی زنده باشد ومسلمانان خصوصا جوانان به داشتن چنین هویتی افتخار کنند یا به عبارتی مسلمانان باید حفظ وارتقای شخصیت خود را در گرو برخورداری از سبک زندگی اسلامی بدانند.

عباسی یادآور شد: یکی از شاخصه های مهم در ساخت فرهنگ و زیر بنای سبک زندگی باورهای موجود در جامعه است و به دلیل عدم آگاهی و اطمینان به فرهنگ غنی و دینی خود گاهی اوقات در نگرش ها، آداب رسوم و نظام اجتماعی دچار تضاد و تناقض می‌شویم با وجود این که دارای فرهنگی غنی با عنوان اسلامی ایرانی هستیم، برخی از رفتارها و آداب رسوم در جامعه از فرهنگ ملی و ایرانی ما است و برخی از رفتارها برگرفته از اعتقادات و باورهای دینی است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.