معاونت امور زنان ریاست جمهوری به جای سیاسی‌کاری برای مطالبات زنان تلاش کند

رئیس بنیاد فرهنگی ـ اجتماعی زنان و خانواده گفت: زنان متعهد انقلابی ایران، پیوسته از معاونت امور زنان ریاست جمهوری می‌خواهند به جای پرداختن به مسائل فرعی و سیاسی‌کاری، برای اجرای مصوبات مربوط به زنان و خانواده تلاش کند.

 زهرا عباسی در گفت‌و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، با اشاره به انتخابات‌های پیش رو و اعلام کاندیداتوری زنان برای حضور در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، گفت: حضور زنان داوطلب مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نشانه آزادی و مشارکت مردم در عرصه سیاسی و اقتدار نظام اسلامی و علاقه و اعتقاد مردم به نظام و قانون اساسی و اصل ولایت فقیه است.

وی ادامه داد: البته نهادهای اجرایی و نظارتی کشور باید چند نکته را مورد توجه قرار دهند، از جمله شایسته‌سالاری دینی و شاخص‌های متناسب با آن‌که جزو حقوق مردم است، بنابراین فرمایشات مقام معظم رهبری باید دستورالعمل شورای محترم نگهبان، وزارت کشور و داوطلبان نمایندگی باشد.

این کارشناس امور زنان تصریح کرد: فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری درمورد تشکیل تمدن نوین اسلامی، بیانگر این مسئله است که علیرغم تمام توطئه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، به لطف خداوند، کشتی انقلاب اسلامی هم‌چنان با عزت و اقتدار و با سرعت به پیش می‌رود.

عباسی افزود: هیچ مانعی باعث توقف حرکت شتابنده این انقلاب نمی‌گردد و ضمن هوشیاری و بصیرت و شناخت تمام روزنه‌های نفوذ مردم عزیز ایران بانشاط از فرصت طلایی و پربرکت انتخابات گامی مؤثر در پیشرفت انقلاب اسلامی برخواهند داشت و مهم این است که در این شرایط حساس به وظایف خود به‌طور جهادی عمل کنند.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت گسترده و نقش مؤثر زنان متعهد انقلابی ایران اسلامی در عرصه سیاسی انتخابات مورد توجه جهانیان قرار گرفته و زنان اجازه نمی‌دهند، از آنها استفاده ابزاری شود.

رئیس بنیاد فرهنگی اجتماعی زنان افزود: زنان متعهد انقلابی ایران، پیوسته از معاونت امور زنان می‌خواهند به جای پرداختن به مسائل فرعی و سیاسی‌کاری برای اجرای مصوبات مربوط به زنان و خانواده تلاش کنند و مطالباتی مانند بیمه زنان خانه‌دار، مرخصی زایمان زنان کارمند، پست مشاورین دستگاه‌های اجرایی و تأمین بودجه مشاغل خانگی را که از مهم‌ترین مطالبات زنان است در اولویت کارهای خود قرار دهند؛ چراکه تاکنون معاونت امور زنان ریاست جمهوری برای اجرایی شدن آنها تلاشی نکرده است و این نشانه ناکارآمدی آن معاونت است.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.