فرشته روح افزا در نشست تخصصی اشتغال زنان بایدها و نبایدها :شغل مساله شماره یک زنان ما نیست
شغل مساله شماره یک زنان ما نیست/جابجا کردن وظایف پدر و مادر بالاترین خیانت است/مدل امروزی اشتغال زنان ما در کشورهای غربی وجود ندارد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس، فرشته روح افزا قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان امروز در نشست تخصصی اشتغال زنان، بایدها و نبایدها که در غرفه طنین یاس واقع در نمایشگاه مطبوعات برگزار شد، گفت: مساله اشتغال زنان دارای اهمیت زیادی است ما نمیتوانیم معلم، پرستار، نویسنده، پژوهشگر، پزشک، و … زن نداشته باشیم.
نوع اشتغال زنان باید از سیستم امروزی خود خارج شود
وی عنوان کرد: نوع اشتغال زنان باید از سیستم امروزی خود خارج شود چراکه خانمها نمیتوانند مادر یا همسر نباشند ذات یک زن وقتی مادر می شود متمرکز روی فرزندش است.
قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان بیان داشت: شغل مساله شماره یک زنان نیست که دغدغه شماره یک دولت باشد و رئیس جمهور طی یک مصاحبه استخدام زنان را اولویت اول بیان کرده بگوید باید سالانه ده درصد مشاغل دولتی به خانم ها داده شود، بر روی این مساله کار کارشناسی نشده است.
قول های رئیس جمهور به فعالان زن سازمان ملل!
وی افزود: معاونت زنان ریاست جمهوری در نهاد فعالان زن در سازمان ملل قول داده است که در ایران برای برابری جنسیتی قدم هایی برداشته شود.
روح افزا اظهار داشت: اینکه درباره اشتغال زنان به صورت سهمیهای وارد شویم و شایسته سالاری را فراموش کنیم اصلا درست نیست و ضربه هنگفتی به مشاغل مردان می زند، نماینده خانمی که وارد مجلس میشود باید توانمند و فرهیخته، دارای استدلالی قوی، متخصص، نگاه صحیح و مطالعات مورد نیاز را داشته باشد.
قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان، با بیان اینکه در حوزه اشتغال زنان طرح دارم، عنوان کرد: باید برنامهریزی برای اشتغال زنان طوری شکل گیرد که به محیط خانواده و اعصاب و روان آنها لطمه نزند، باید کار برای زنان آرامشبخش باشد، زن با رضایتمندی منزل را ترک کند.
وی با بیان اینکه فرزندان توسط مادران تربیت میشوند، اظهار داشت باید زمان تعطیلی شغل خانم همراه با حضور فرزندان او در منزل باشد، چراکه نبود مادر در منزل سبب ایجاد آسیبها و پیامدهای خطرناک همچون اعتیاد، انتخاب دوستان ناباب و غیرذالک میشود.
مدل اشتغال امروزه زنان ما را جامعه غربی ندارد!
روح افزا با اشاره به اینکه مشاغلی که به خانم ها داده میشود شغل با درآمد پایین و آسیب های بالا است، عنوان کرد: امروز ما در جنگ نرم هستیم، چرا امروز ما نظرات غربیها را درباره اشتغال زنان کپی کرده و به کار میبریم، امروز این مدلی اشتغالی که زنان ما دارند در کشورهای غربی وجود ندارد.
قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان، افزود: در کشور سوئد خانمی می تواند طی ۹ سال برای سه فرزند همچون کارمند دولتی از دولت حقوق ثابت دولتی بگیرد، این اختیارات را به مادر می دهند که فرزند خود را به مهد کودک نبرد چراکه میدانند در مهد، کودکان عدم اعتماد به نفس را تجربه کرده و در دوران نوجوانی بزهکار میشوند که هزینه سنگین برای دولت دارد، چرا امروز دولت ما نسخههای غربی منسوخشده را تقلید میکند حداقل اگر قرار بر تقلید است از آنچه امروز اتفاق میافتد تقلید کند.
وی با اشاره به بیانی از رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «قرآن انسان ساز است زن انسان ساز است»، ابراز کرد: مادر شدن پیش از فرزند برای زن مفید است چراکه زنان دوست دارند عواطف پاک خود را در جایی که اطمینان دارند خرج کنند، چرا امروز برخی زنان باید برای چندرغاز همه جور ابراز وجود کنند که شغل خود را از دست ندهند، زن نباید در شغل ابزار دست مسئولش باشد.
روح افزا با بیان اینکه وظایف ذاتی زنان همسرداری و تربیت فرزند است، ابراز کرد: اگر قرار است در جامعه برابری جنسیتی اجرایی شود پس باید آقایان هم زایمان و شیردهی داشته باشند.
جابجا کردن وظایف پدر و مادر بالاترین خیانت است
قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان، با اشاره به اینکه جابجا کردن وظایف پدر و مادر بالاترین خیانت است، گفت: نخستین حق زن در آرامش زندگی کردن با همسرش است، ما مخالف شغل زنان نیستیم اما یک خانم نباید شبیه یک آقا کار کند، امروز اکثر پروندههای طلاق به علت مشغله زیاد زنان و عدم توجه آنان نسبت به همسر خود است، در این میان فرزندان نیز فدائی مشاغل زنان میشوند.
وی افزود: مدل شغلی زنان باید متفاوت از آقایان باشند باید مزایایی خود را داشته و آرامش داشته باشند، اگر دولت در این زمینه هزینه کند در زندان، قوه قضائیه، بخش بزهکاری کمتر هزینه خواهند کرد.
روح افزا گفت: ثبات عاطفی خانواده به عهده یک زن است چراکه رابطه عاطفی با همسر و فرزند مهارتی است که خداوند به زن داده است این را فدای اشتغال زنان در بیرون از خانه نکنیم.
قائم مقام شورای فرهنگی اجتماعی زنان، افزود: کار زنان را باید خود زنان انجام دهند، امروز ورود زنان در مجلس سیاسی است، زنان ما باید حقوق خود را مطالبه کنند، امروز دغدغه زنان ما حضور در ورزشگاه نیست بلکه دغدغه آنان همسری و تربیت فرزند در کنار اشتغالی به همراه آرامش است.
انتهای پیام/ غ
دیدگاه خود را ثبت کنید