مروه شربینی ؛ نماد اعتراض به اسلام‌ ستیزی غرب

اول جولای سالگرد شهادت‌ مروه شربینی است که درسال ۲۰۰۹به دلیل حجابش توسط یک اروپایی مورد اهانت قرار گرفت و در نهایت بوسیله این فرد با ۱۸ ضربه چاقو به شهادت رسید و به شهیده حجاب معروف شد.
اول جولای سالگرد شهادت‌ مروه شربینی است که در سال ۲۰۰۹ به دلیل حجابش توسط یک اروپایی مورد اهانت قرار گرفت و در نهایت به وسیله این فرد با ۱۸ ضربه چاقو به شهادت رسید و به شهیده حجاب معروف شد.
۱۰ تیرماه سالگرد شهادت بانویی است که به نام شهیده حجاب معروف شده . شهیده‌ ای که برای پاسداشت ارزش‌ های والای دین مبین اسلام و عمل به احکام این دین و از سویی اجرای دستورات خداوند متعال، پوششی را برای خود پسندیده بود که برای دشمنان اسلام گران آمد و در نهایت یکی از افراد همین جرگه دست خود را به خون پاک وی آغشته کرد.

مروه شربینی در سال ۱۹۷۷ در شهر اسکندریه مصر متولد شد. پدر و مادرش هر دو شیمیدان بودند و در سال ۱۹۹۵ توانست از کالج انگلیسی دختران فارغ‌ التحصیل شود.
وی از سال ۲۰۰۲ به همراه شوهرش به آلمان رفت و در ابتدا در شهر برمن و از سال ۲۰۰۸ در شهر درسدن ساکن شدند. همسرش وابسته فرهنگی مصر در یکی از دانشگاه‌ های آلمان بود و با استفاده از بورس تحصیلی در مقطع دکترای رشته مهندسی ژنتیک تحصیل می‌کرد.
مروه شربینی چندی پیش از کشته شدنش به دادگاهی در آلمان مراجعه کرد و از «الکس دبلیو»، یک فرد روسی با ریشه آلمانی که از سال ۲۰۰۳ به آلمان مهاجرت کرده بود شکایت کرد. شربینی اعلام کرده بود زمانی که در پارک با پسرش بازی می‌کرده، الکس دبلیو وی را مورد توهین قرار داده و به دلیل حجاب مروه وی را تروریست خطاب کرده بود. دادگاه شکایت شربینی را پذیرفت و این فرد افراطی را به پرداخت ۷۵۰ یورو محکوم کرد، اما الکس این حکم را نپذیرفت و تقاضای تجدید نظر کرد.
در حین برگزاری جلسه دادگاه تجدید نظر در یک دادگاه در شهر درسدن، این فرد آلمانی جلوی چشمان قاضی و سایر حاضرین به شربینی حمله کرد و با ضربات چاقو وی را که سه ماهه باردار بود، از پا درآورد و همسر شربینی و مرد دیگری را زخمی کرد.
در زمانی که این فرد آلمانی ضربات چاقو را به شربینی وارد می‌کرد، شوهر مروه برای نجات همسرش به طرف وی شتافت که توسط پلیس آلمان مورد تیراندازی قرار گرفت. پس از آن شوهرش با وضعیتی بحرانی در بیمارستان بستری شد.
تشییع جنازه مروه شربینی در مصر برگزار شد و در این تشییع جنازه هزاران مصری و حتی چند نفر از وزیران دولت مصر مشارکت کردند. این تشییع سرانجام به تظاهرات اعتراضی تبدیل شد که با دخالت و برخورد پلیس مواجه شد.
دادگاه قاتل مروه شربینی در سه جلسه برگزار شد و در نهایت قاتل وی به دلیل اقدام به قتل، به حبس ابد محکوم شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.