IMAGE635772408317945000

آستان قدس چگونه کم کاری وزارت بهداشت را در مشهد جبران کرد؟!/ ماجرای پاساژ بزرگی که یکساله بیمارستان شد

باید به این سوال پاسخ داد که اگر مرحوم واعظ طبسی در قید حیات بودند و تولیت آستان قدس را برعهده داشتند آیا باز هم اصلاح طلبان و دولتی ها انگشت اتهام و انتقاد را به سمت این نهادمعنوی می گرفتند و یا انتقاداتی که دارند حاصل فقط یک سال و نیم گذشته و تولیت جدید است! چرا سال ها انتظارات خود را از مدیریت این آستان مطالبه نمی کردند؟
گروه سیاسی – رجانیوز، باید به این سوال پاسخ داد که اگر مرحوم واعظ طبسی در قید حیات بودند و تولیت آستان قدس را برعهده داشتند آیا باز هم اصلاح طلبان و دولتی ها انگشت اتهام و انتقاد را به سمت این نهادمعنوی می گرفتند و یا انتقاداتی که دارند حاصل فقط یک سال و نیم گذشته و تولیت جدید است! چرا سال ها انتظارات خود را از مدیریت این آستان مطالبه نمی کردند و امروز یاد خدمت به مردم مشهد از طریق کمک های آستان قدس افتاده اند؟
به گزارش رجانیوز، چهارسال از وزارت قاضی زاده هاشمی یکی از وزرای اشرافی کابینه روحانی میگذرد. شاید انتظار بی جایی نباشد که وزارت بهداشت و درمان متصدی امور بهداشتی و درمانی کشور باشد و در این خصوص پاسخگو باشد. همچنین انتظار بی جایی نیست اگر بعد از انتخابات توقع داشته باشیم بی اخلاقی سیاسی و رقیب هراسی ها جای خود را به کار و خدمت به مردم بدهد. اما اینبار هم قاضی زاده هاشمی در سخنانی سیاست زده انگشت اتهام مشکلات درمانی را به سمت آستان قدس برده است!
قاضی زاده هاشمی که قبلا در اظهاراتی به فرماندار یکی از شهرهای محروم ایلام و حتی به مدافعان حرم توهین کرده بود اینبار در صحبت هایی آستان قدس را متهم به عدم پذیرش رای مردم کرد و به عنوان یکی از مشکلات خود معرفی کرد.
وی در این خصوص گفت:« یکی از مشکلات ما این است که آستان قدس رضوی تنها خود را مسئول بقعه متبرکه می‌داند.»   این درحالی است که اقدامات این آستان و نگاه مردم به خصوص در دوران تولیت جدید خلاف این را شهادت می دهد و از حجم خدمت رسانی فراوان گواهی میدهد. از مسکن سازی برای جوانان و ساختن مهمان سرا برای زائران تا فعالیت های علمی و حتی پزشکی و درمانی.
بیمارستان فوق تخصصی آستان قدس رضوی
وزیر بهداشت بدون اشاره به خدمات درمانی آستان قدس و حتی پایین بودن نرخ خدمات درمانی و مجهز بودن آنها که منجر به رونق گرفتن گردشگری سلامت نیز شده است می گوید:«آستان قدس می‌تواند در بخش سلامت کمک‌های زیادی انجام دهد. اداره شهر خرج دارد و ارائه خدمات هم بخشی از حق مردم است.»
در حالیکه قاضی زاده هاشمی بارها برای درمان سران فتنه که کمترین جرم آنها احترام نگذاشتن به رای مردم بوده اقدام کرده و شورشگران علیه رای مردم را با چشمان خود دیده است خطاب به آستان قدس می گوید:«آستان قدس باید به رأی مردم احترام بگذارد و به مدیریت شهری جدید کمک کند»
نکته جالب آنکه مشهدمقدس از شهرهایی بود که رای مردم نشان از بی اعتمادی مردم به مسئولان دولت روحانی دارد و آرای رقیب حسن روحانی بسیار بیشتر بوده است. این اتفاق معنادار مشخص می کند چه کسانی باید به نظر مردم در این شهر احترام بگذارد اما انگار قاضی زاده هاشمی برعکس متوجه این موضوع شده است.
ماجرای پاساژ بزرگی که یکساله بیمارستان شد
پروژه مشهدمال و پاساژ شیک و مجلل در مشهد مقدس که متعلق به آستان قدس رضوی بود در زمان تولیت جدید آستان قدس رضوی از دستور کار خارج شد. این پروژه فروخته شد چرا که حجت الاسلام رئیسی ساخت پاساژهای اعیانی که عموم مردم متوسط و ضعیف جامعه از آن بهره ای نمی بردند را مناسب شرایط امروز کشور نمی دانستند.
در عوض سرمایه این دست کارها به سمت مراکز درمانی و خدماتی برای مردم سوق پیدا کرد چند بخش جدید بیمارستانی در بیمارستان رضوی ساخته و تجهیز شد. امری که ابراز رضایت مردم مشهد را در پی داشت و اقشار مختلف مردم می توانند از آن استفاده کنند.
افتتاح چهاربخش بیمارستانی در بیمارستان فوق تخصصی رضوی
حدود یک ماه پیش نیز حجت الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در کنگره بین‌المللی درمان مداخله‌ای انسداد مزمن عروق کرونر (CTO) که نمود حمایت ها و فعالیت های این آستان است گفته بود: «ظرفیت‌های زیادی در مشهد وجود دارد که امکان تبدیل شدن این شهر به قطب درمان و سلامت منطقه را ایجاد می‌کند.تلاش بر این بوده که تجهیزات موجود در بیمارستان رضوی به اندازه تمام بیمارستان‌های مجهز دنیا باشد و به همین علت بیشتر درآمدهای این بیمارستان صرف خرید تجهیزات و به روز نگهداشتن خدمات آن می‌شود.»
در همین خصوص نیز رییس بنیاد سلامت آستان قدس به اظهارات وزیر بهداشت واکنش نشان داد و در نامه ای به ایشان گفت:«به استحضار می‌رساند آستان قدس رضوی در دوران تولیت آیت‌الله رئیسی «کمتر از یک سال و نیم» توجه ویژه‌ای به حوزه سلامت و خدمت به زائرین و مجاورین به خصوص حاشیه شهر مشهد داشته است ولی به نظر می‌رسد انتظارات از تولیت معزز در جهت رفع مشکلات زائرین و مجاورین بسیار فراتر از سیر طبیعی چندین سال گذشته است اگرچه معتقدم در یک و نیم سال گذشته تلاش‌های زیاد و قابل تقدیر و غیرقابل انکاری در حوزه زائرین و مجاورین توسط آستان قدس رضوی صورت گرفته است که در ذیل به اهم نکات آن که صرفاً در ارتباط با حوزه سلامت می‌باشد، اشاره می‎ شود:
 تشکیل معاونت امداد مستضعفان و معاونت علمی و نیز بنیاد سلامت ذیل معاونت علمی آستان قدس رضوی نشانگر توجه ویژه به فرمایشات مقام معظم رهبری و تلاش در جهت اجرایی شدن منشور هفتگانه ابلاغی معظم له می‎باشد.
بازدید تولیت آستان قدس از داروسازی ثامن
توجه ویژه به حاشیه شهر مشهد و محرومین(مجاور و زائر) در تمام حوزه‌ها از جمله حوزه سلامت نسبت به گذشته قابل مقایسه نمی‎باشد؛ بیمارستان رضوی برخلاف روال قبلی در اختیار آحاد مردم قرار گرفته است به‌طوری‌‎که کمک به پرداخت هزینه‌های بیماران نیازمند در مقیاس زمانی مشابه ۲۰ برابر شده است.
شروع و استفاده از تله مدیسین جهت پوشش پزشکی مناطق محروم استان و خارج استان برای اولین بمرتبه در کشور از دهه مبارک کرامت آغاز  و اعزام تیم پزشکی به سیستان و بلوچستان  و حمایت از اردوهای جهادی با محوریت درمان و سلامت محرومین انجام شده است.
فعال کردن حوزه پزشکی کشور تحت عنوان خادمین سلامت رضوی از ابتکارات ویژه‌ای است که توسط تولیت محترم جهت رفع مشکلات بهداشتی و درمانی بیماران محروم در استان و زائرین و مجاورین جامه عمل پوشیده شده است و روز به روز با استقبال بیشتر جامعه پزشکی و حوزه سلامت روبه‌ است.
همراهی و همفکری با مسئولین کشوری و استانی و شهری و به ویژه مسئولین و اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از بی‌نظیرترین تعاملات با مجموعه خارج از آستان قدس می‌باشد که در طی یک و نیم سال گذشته شکل گرفته است از آن جمله دعوت از رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شرکت وی در جلسات حوزه سلامت و عضویت در هیئت مدیره بیمارستان رضوی می‌باشد.
تغییر رویکرد و سرمایه گذاری وسیع در حوزه داروسازی به منظور تولیدداروهای وارداتی در داخل کشور از جمله فاکتور ٨ وفعال کردن تولید داروهای گیاهی در راستای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی بوده است.
همانطورکه همگان اطلاع دارند آستان قدس رضوی با در اختیار قرار دادن بیمارستان امام رضا(ع) و بیمارستان منتصریه به دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نیز مجموعه دارالشفاء و بیمارستان رضوی و داروخانه امام و مراکز درمانی خیریه در خارج از استان فی نفسه سهم بسزایی در خدمت به زائرین و مجاورین دارد و در راستای منشور هفتگانه ابلاغی مقام معظم رهبری و نگاه ویژه به مرجعیت علمی و نیز محرومین ضمن تشکیل معاونت علمی و بنیاد سلامت در جهت تحقق بخشیدن به دستورات معظم له سعی در گسترش هر چه بیشتر فعالیت‌‎های خود در زمینه‌های سلامت را دارد که از آن جمله می‌توان به تشکیل کمیته سلامت زائر در ذیل بنیاد سلامت با کمک متخصصان دانشگاهی اشاره کرد.
ارتباط بسیار نزدیک با مراکز علمی ودانشگاهی کشور و انجمن های علمی و پژوهشی خارج ازکشور در راستای سیاستهای ابلاغی تولیت معزز به صورت فراگیر در حال شکل گیری است که راه اندازی مرکز تحقیقات کانسر -بیوبانک کانسر کولون -راه اندازی ازمایشگاه تحقیقات کانسر – چاپ ۶۴ مقاله isi در یکسال گذشته و همکاری در جهت استفاده اموزشی رزیدنتهای پزشکی هسته ای از بیمارستان رضوی وپذیرش دانشجوی تخصصی در رشته دوره تکمیلی پاتولوژی گوارش و کنگره قلب انجمن قلب ایران و اروپا و همچنین صعودحدود ١٧٠٠ رتبه ای در رنکینگ جهانی علمی وپژوهشی وبومتریکس از ان جمله اند.
 به  نظر می‎رسد دوستان و عزیزان مسئول در حوزه سلامت مشهد مقدس اطلاعات کافی در مورد اهداف، سیاست‎ها و تلاش‌های آستان قدس رضوی و گام‌های بلند و بی‌نظیری را که در طی یک و نیم سال گذشته با کمک دانشمندان و متخصصان سراسر کشور در جهت رفع مشکلات زائرین و مجاورین برداشته شده است را در اختیار وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی قرار نداده‌اند و امیدواریم در طی جلسات مشترک ضمن همفکری و همکاری بیشتراطلاع رسانی دقیق‌تری انجام گیرد.»
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>